Сьогодні Вінницька громада прощається із Героєм-земляком Анатолієм Кисілем, який загинув у бою на Харківщині

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Кровопролитна війна продовжує приносити невгамовний біль у Вінницьку громаду. Сьогодні схиляємо голови в пам’ять про Героя-земляка Анатолія Кисіля. Воїн бив ворогів у складі 57-ї окремої мотопіхотної бригади ім. кошового отамана К. Гордієнка (в/ч А 1736). Загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Синьківка Куп’янського району. Йому назавжди залишилося 42 роки…

«Цей біль не згасне ніколи. Анатолій був доброю та світлою людиною. Нікому не заздрив, нікого не ображав. Був гарним сином для своїх батьків та гарним братом, – каже двоюрідна сестра полеглого Захисника Альона. – Він увійшов у це життя яскравим промінчиком, а пішов із нього, горячи полум’ям боротьби за Україну. Його більше не буде з нами, але він став Янголом, який оберігатиме нас усіх із неба…»

Анатолій Кисіль народився та зростав у Вінниці. Навчався у 29-й школі, а потім у ДНЗ «Центр професійно-технічної освіти №1», де здобув спеціальність «Штукатур, лицювальник-плиточник, маляр». У закладі з надзвичайною теплотою згадують свого випускника.

«Колектив Центру пам’ятає Анатолія як старанного та відповідального учня, добру та чуйну людину… Висловлюємо щирі співчуття родині Героя», – йдеться у повідомленні на сторінці закладу.

Церемонія прощання із Анатолієм Кисілем розпочнеться о 10:00 год біля будинку за адресою: вул. С. Зулінського, 49. Далі вінничани живим коридором проводжатимуть Захисника в останню путь, який проляже, зокрема біля його рідної школи.


Об 11:00 год. поминальну панахиду за загиблим воїном відслужать у Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

Поховають Захисника близько 12:30 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам”ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook