Авто для 65 окремої механізованої бригади на фронт передав Вінницький ліцей №16

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Чергове авто від вінницької освітянської родини вирушило на передову. Цього разу автомобіль для Захисників передав КЗ “Вінницький ліцей №16”. Гроші на позашляховик вдалось зібрати на шкільному осінньому ярмарку ”Вперед до Перемоги”, який відбувся у жовтні.

Благодійний аукціон, на якому розігрували сувеніри, картини, вироби ручної роботи минув досить активно та не залишив байдужими поціновувачів хенд-мейду. Допоки одні ліцеїсти займались продажем, у спортивному залі закладу проходили змагання з волейболу та тенісу під гаслом “До благородних справ долучайтесь сміливо, Захисникам в дарунок ваші мужність і сила!”. Також на території ліцею для відвідувачів ярмарку виступали учні з вокальними, інструментальними та хореографічними номерами під гаслом “Українська пісня хай лунає, Захисникам нашим допомагає!”.


За підсумками благодійного заходу, команді ліцею вдалося зібрати понад 180 тисяч гривень та придбати таке необхідне для 65 окремої механізованої бригади авто.

“Дякуємо кожному, хто долучився. Ви – найкращі! І лише разом ми — велика сила! Сподіваємося, наша підтримка принесе користь українським воїнам. Зокрема разом з автівкою відправились до хлопців смаколики та тактичні каремати”, – озвучила директор ліцею Світлана Стрельбицька.

Коментарі у Facebook