Вінницький муніципалітет передав чергову партію допомоги військовослужбовцям

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Вінниця продовжує підтримувати Захисників та Захисниць. Так, нещодавно, муніципалітет передав 20 армійських термосів для їжі різної місткості військовослужбовцям.

У департаменті цивільного захисту ВМР зазначають що допомога була сформована за попереднім запитом від військовослужбовців.

«Ми продовжуємо й надалі отримувати й обробляти запити від військовослужбовців. Цього разу передали чергову партію армійських термосів для їжі українського виробництва. Їхня якість уже перевірена нашими військовослужбовцями у польових умовах», – зазначає директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов.

Нагадаємо, що минулого тижня, міський голова Сергій Моргунов, у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, передав бійцям однієї з військових частин громади, які виконують бойові завдання на Запорізькому напрямку 10 Мавіків, скиди для вибухівки, підставки для дронів та спеціальні армійські термоси для їжі. Оскільки підтримка наших Захисників та Захисниць вкрай важлива, тим більше в умовах війни. Це відповідає принципам та пріоритетам Вінницької міської ради, а саме, безпеці і обороні.

Коментарі у Facebook