Вінниця знову у жалобі: громада прощається із Захисником – нацгвардійцем Андрієм Заскіним

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

14 листопада – сумний день для Вінниці. Громада проводжає в останню путь Захисника України – Андрія Миколайовича Заскіна. Нацгвардієць з 20 року боронив Україну на передовій.

Андрій Заскін – нацгвардієць, що працював у складі мобільно вогневих груп. Чоловік боронив Вінницю і область від ворожих повітряних цілей.

Андрій Заскін народився 30 листопада у місті Вінниці. Навчався у школах № 15 та № 8. Після здобуття середньої освіти вступив до Вінницького фахового коледжу будівництва та архітектури. Займався спортом, ходив до секції з боротьби.


Згодом – отримав диплом юриста в університеті «Україна». Також закінчив магістратуру Тернопільського національного економічного університету за спеціальністю Право.
Працював в службі охорони. Після – близько 8 років служив у Державній кримінально-виконавчій службі України. З січня 2023 року служив у Національній гвардії.

За словами матері, Андрій Миколайович завжди був дуже добрий, чуйний. Виховував доньку, яка цьогоріч пішла до першого класу. Наразі дівчинка залишилась без батька.

Серце воїна перестало битися 12 листопада. Цього місяця Андрію Миколайовичу мало б виповнитися 38 років.

Прощання із Захисником відбудеться о 12:00 за адресою вул. М. Амосова, 21А. Поховають воїна на Алеї Слави, що на Сабарівському кладовищі, о 13:00.

Вічна пам’ять Герою!

Коментарі у Facebook