До уваги водіїв: у Вінниці на перехресті вулиць Зодчих-Пирогова-Василенка змінили організацію дорожнього руху

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Задля транспортного розвантаження та збільшення пропускної спроможності на перехресті вулиць Зодчих-Пирогова-Василенка впровадили зміни в організацію дорожнього руху. Так, після розширення проїзної частини додатково облаштували смугу руху по вулиці Пирогова зі сторони вулиці Дачної. Відтепер водії з неї здійснюватимуть маневр повороту праворуч на вулицю Костянтина Василенка. Варто зазначити, що по цій же вулиці облаштували додаткову смугу для руху автотранспорту. Окрім того, фахівці КП «СМЕД ОДР» внесли необхідні коригування в програму роботи світлофора на цьому перехресті.


Також при облаштуванні додаткових смуг було змінено рядність руху вулицею Пирогова у напрямку руху до вулиці Дачної та встановлено додатковий світлофор для регулювання новоствореної смуги. Для руху прямо було виділено дві окремі смуги. А по вулиці Зодчих була облаштована смуга для руху прямо і ліворуч. Це дозволяє здійснювати рух прямо на вулицю Василенка з двох смуг.

«Впровадження цих заходів має на меті зменшити транспортне навантаження на цю ділянку. Перед впровадженням змін в організацію дорожнього руху, фахівці провели ґрунтовний аналіз та взяли до уваги звернення вінничан», – зазначив директор департаменту транспорту та міської мобільності ВМР Андрій Сорокін.

Коментарі у Facebook