Вінницька міська рада фінансуватиме роботу помічників ветеранів з міського бюджету

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
На засіданні сесії Вінницької міської ради ухвалили рішення про фінансування помічників ветеранів з міського бюджету. Це відповідає пріоритетам стійкість та турбота, яких дотримується Вінницька міська рада.

Наразі у Вінниці працює 11 помічників ветеранів. Це експериментальний проєкт Міністерства у справах ветеранів, який реалізовується, зокрема, у Вінницькій громаді. З жовтня помічники ветеранів працюють у місті та допомагають військовим адаптуватися до цивільного життя за принципом «рівний з рівним».


Наразі уряд продовжує формувати механізм для оплати роботи помічників ветеранів. Допоки цей процес не завершено, Вінницька міська рада фінансуватиме їх з міського бюджету.

«Ми розуміємо, яку важливу роботу виконують ці люди, тому на початковому етапі будемо платити їм зарплати з міського бюджету. Наразі передбачаємо кошти до кінця цього року. Ми за жодних обставин не залишимо без підтримки помічників ветеранів, адже саме стійкість та турбота – одні з пріоритетів у нашій роботі», – зазначив міський голова.

Нагадаємо, помічники ветеранів працюють у Прозорих офісах соціального спрямування:

• просп. Космонавтів, 30 (другий поверх);

• вул. Замостянська, 7 (другий поверх);

• вул. Брацлавська, 85.

Коментарі у Facebook