Вінницький Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб вчергове ініціював творчо-патріотичний захід

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці відбувся творчо-патріотичний захід для молоді, під час якого збирали кошти на підтримку Збройних Сил України. Організатори заходу: Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з відділом молодіжної політики Вінницької міської ради. Творчо-патріотичний захід відбувся у креативному просторі Артинов.

Як зазначила начальниця відділу молодіжної політики Юлії Мончак, під час події учасники змогли більше дізнатись про українську культуру і традиції. А головне – донатили на підтримку української армії.


Співорганізатор події – Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб.

«Під час патріотичного вечора організовано збір донатів на ЗСУ. Допомога військовим – це безумовно пріоритет №1 для всього суспільства, для всієї країни. В тому числі і для нашого Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу», – каже координатора Гумштабу та депутатка Вінницької міської ради Катерина Поджаренко.

Координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Олександр Мельник зазначив: «Війна триває. Ми не маємо права на втому, тому долучаємося до збору донатів».

Серед тих, хто презентував присутнім свою патріотичну творчість – представники Харківського національного університету внутрішніх справ. Вони презентували свою авторську пісню «Ми переможемо», адже впевнені, що ці слова лунатимуть у всіх куточках нашої України.

Коментарі у Facebook