Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передає для військових мобільні лазні

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб продовжує дбати про побут наших захисників та передає бійцям лазне-пральні комплекси. З початку року на передову поїхало більше десятка мобільних лазень.

Днями до наших оборонців в Краматорськ відправилась чергова унікальна мобільна лазня. За словами першого заступника Голови Вінницької обласної ради, координатора МКГШ Володимира Кістіона, одночасно користуватися лазнею можуть семеро людей, а за добу прийняти душ навіть 500 осіб. Комплекс працює на трьох альтернативних видах палива: на дровах, електриці або ж на рідкому паливі. Відгуки бійців про лазне-пральні комплекси лише позитивні, адже у складних побутових умовах для них це не лише можливість прийняти душ, випрати та висушити одяг, а й відпочити та перезавантажитись.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб на постійній основі підтримує військо. МКГШ був створений у відповідь на виклики повномасштабної війни головами Вінницької міськради та облради Сергієм Моргуновим та Вячеславом Соколовим. Очолити МКГШ погодився Прем’єр-міністр України у 2016-2019 роках Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook