Знову важка втрата: сьогодні Вінниця прощається із Захисником України Костянтином Михайловим

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні Вінницька громада проводжає до Небесного легіону Михайлова Костянтина Вячеславовича 1965 року народження. Чоловік загинув, захищаючи Батьківщину 31 грудня. Поховають Героя на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Костянтин Михайлов став до лав Збройних Сил на початку повномасштабного вторгнення. Захищав Україну від ворога у складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Воював на Донецькому напрямку. На жаль, під час бою поблизу с. Первомайське зазнав поранення, яке виявилося несумісним із життям.


Народився Костянтин Михайлов у смт Дашів Іллінецького району, професійну освіту здобув у Немирівському будівельному училищі, втім усе своє доросле життя пов’язав із Вінницею. Тут одружився та виплекав двох синів. У цивільному житті працював на різних підприємствах: був і будівельником, і електриком…

«На війні батько опанував, зокрема кухарську справу. Дбав, щоб у його побратимів завжди були смачні, а головне поживні страви, які б нагадували про домівку та додавали сил боротися, – розповідає син Героя Олег. – Із нечастих розмов, знаємо, що брав участь в обороні Авдіївки, інших військових операціях…»

Церемонія прощання із Костянтином Михайловим розпочнеться о 10:00 год. за адресою: вул. Генерала Арабея, 1.

Поховають воїна об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Схиляємо голови та щиро вклоняємось рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook