У Вінниці відзначили одних із кращих викладачів Національної академії Національної гвардії України

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
До 10-ї річниці Національної гвардії України мер Вінниці Сергій Моргунов відзначив одних із кращих викладачів Національної академії Національної гвардії України. Від імені територіальної громади Сергій Моргунов подякував усій Національній гвардії України за десять років захисту нашої країни та підкреслив важливість ролі цього навчального закладу у підготовці кваліфікованих фахівців, які гідно стоять на захисті нашої країни.

«Випускники закладу гідно несуть службу на передовій та у гарячих точках, патрулюють та оберігають критично важливі об’єкти, збивають ворожі “шахеди”, боронять країну від рашистської навали. Наша громада пишається своїми Захисниками та Захисницями. Як і курсантами Академії, патріотичними хлопцями і дівчатами, які у розпал бойових дій зробили свідомий вибір та обрали військову справу», – зауважив міський голова.

Він відзначив важливість роботи викладацького складу, які виховують та навчають гідне патріотичне молоде покоління.


Серед нагороджених: підполковник Ангеліна Верба, капітан Олександр Щербачук, старший лейтенант Ростислав Лисенко, старший лейтенант Денис Цвіркун, старший лейтенант Анастасія Овчіннікова. Остання – і сама випускниця Національної академії НГУ. Нині працює заступником начальника курсу № 1 гуманітарного факультету.

«У мої обов’язки входить забезпечення навчального процесу, слідкування за дотриманням розпорядку дня курсантів і тим, щоб вони якісно засвоювали навчальний матеріал», – говорить Анастасія Овчіннікова.

За словами заступника начальника Національної академії Національної гвардії України Олександра Загребельного викладання в умовах повномасштабного вторгнення відрізняється від того, що було до 2022 року.

«Умови війни весь час змінюються. Навіть у порівнянні з 2022 роком – противник діє зовсім інакше. Тому нам потрібно бути гнучкими, бути творчими. Якщо ми не будемо кожен раз додавати щось нове у наші дії, зокрема тактичні, – то може не бути результату. Тому починаючи з індивідуальної, і закінчуючи груповою підготовкою – звісно що є зміни в підготовці кадрів відповідно до умов сьогодення», – підсумовує заступник начальника Національної академії Національної гвардії України Олександр Загребельний.

Коментарі у Facebook