У Вінниці оновлюють розмітки на дорогах

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Для підвищення безпеки дорожнього руху новою фарбою позначають роздільні смуги для транспорту, пішохідні переходи, контури острівців безпеки та зупинки громадського транспорту. Ці роботи проводяться бригадами КП “Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху”, які розпочали роботу з ділянки на площі Героїв Майдану.

«Перехрестя двох магістральних вулиць: Театральної та Магістратської – це одна з найбільш насичених транспортом ділянок міста. Тролейбуси, автобуси, легкові машини та інший транспорт нею курсує в різних напрямках: на Соборну, Магістратську, Київську зокрема. Тому майже кожного року ми розпочинаємо з цієї площі. Далі будемо працювати на Калічанській і поступово охопимо всі найбільші перехрестя міста, магістральні вулиці: Пирогова, Київська, Хмельницьке та Немирівське шосе. У травні перейдемо на другорядні ділянки, з меншою інтенсивністю руху», – розповідає директор КП «СМЕД ОДР» Сергій Чернов.

Щоб охопити більшу ділянку, працюють два екіпажі дорожників. Один оновлює піші переходи, підходи до стоп-ліній та контури напрямних острівців, інший – розділювальні смуги.

У департаменті транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради зазначають: працювати можна лише за сприятливих погодних умов. Тому якщо у вихідні буде сонячно, розмітку наноситимуть і в суботу та неділю.

До липня планують оновити 26 тис. м² поперечної та 260 км поздовжньої розмітки.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook