Вінниця на карантині: усе окрім продовольчих магазинів, аптек та АЗС від завтра не працюватимуть

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Мер Вінниці Сергій Моргунов 16 березня під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, рекомендував запровадити в місті додаткові обмежувальні заходи аби запобігти розповсюдженню захворювання COVID-19. Ресторани, ТРЦ, базари, перукарні, басейни, готелі – закриються на карантин.

«З метою попередження розповсюдженості захворювання на гостру респіраторну інфекцію, спричиненою COVID-19, пропоную ввести наступні заходи:

З 00.00 години 17 березня 2020 року тимчасово зупинити роботу таких об’єктів загального користування, незалежно від форм власності та підпорядкування з присутністю більше 10 осіб, розташованих на території Вінницької міської ОТГ, до скасування обмежувальних заходів:

  • Центрів надання адміністративних послуг.
  • Фітнес-клубів, тренажерних залів, басейнів, спортивних майданчиків та стадіонів.
  • Зоопарків, водних парків, парків-атракціонів.
  • Всіх торгівельних закладів, крім продуктових, побутової хімії, аптек та АЗС.
  • Торговельно-розважальних центрів і ринків, крім продовольчої групи товарів.
  • Перукарень.
  • Ресторанів, закладів громадського харчування. В тому числі в готелях. Барів, клубів , кафе, дискотек, пабів.
  • Інших підприємств, закладів та установ незалежно від форми власності, які надають платні послуги населенню, не пов’язані з охороною здоров’я та життєзабезпечення.

Заборонити з 17 березня 2020 року заселення громадян в готелі, хостели та інші заклади готельного типу.

Попередити керівників закладів, установ, організацій, незалежно від форми власності та підпорядкування а також інших суб’єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність а невиконання протоколу згідно з чинним законодавством України…», – зачитав рішення комісії мері Вінниці.

Як повідомляла Вінниця.info, 16 березня в Україні підтвердили 5 випадків коронавірусу – 4 в Чернівецькій області, 1 – в Житомирській (летальний).

На Вінниччині визначили ряд лікувальних установ, де надаватимуть допомогу у разі виявлення коронавірусної інфекції. Це 21 госпітальних бази, де лікуватимуть хворих, 4 з яких знаходяться у м. Вінниці, інші – по районах.

Коментарі у Facebook