Понад тисяча людей чепурять місто: у Вінниці тривають толоки

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У нашому місті з початком тепла активні мешканці Вінниці продовжують приєднуватися до весняного прибирання в рамках щорічних ініціатив “Студентська молодь Вінниці за чисте довкілля” та “День довкілля”.

Як повідомили в КП “Муніципальна варта”, минулого тижня з користю провели час на свіжому повітрі студенти 12 навчальних закладів та 5 релігійних організацій.У Вінниці діють акції «Студентська молодь Вінниці за чисте довкілля» та «День довкілля».

“Спільним зусиллями було прибрано 17 локацій. 1087 осіб змогли зібрати близько 1229 мішків сміття. Разом з представниками вінницьких освітніх закладів та релігійних організацій вдалося прибрати велику кількість територій. Дуже вдячні усім за допомогу та небайдужість до стану довкілля”, – сказав начальник КП “Муніципальна варта” Віталій Чигур.

У весняних толоках на різних локаціях взяли участь студенти Вінницького вищого професійного училища сфери послуг, Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища № 4, Вінницького державного педагогічного університету імені М.Коцюбинського, Вінницького кооперативного інституту, Вінницького національного аграрного університету, Центру професійно-технічної освіти № 1, Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій, Вінницького медичного коледжу, Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу, Вищого художнього ПТУ № 5, Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту, Вінницького вищого професійного училища ДПО при МВС України.

Залучені до роботи були й віряни різних релігійних общин.Працівники Муніципальної варти проводять інструктаж перед прибиранням

“Я практично щороку беру участь в прибираннях, адже дуже зацікавлений в тому, щоб зробити місто кращим. Прибираємо різні локації – це місця, де часто відпочивають люди і, на жаль, залишають після себе сміття. Найчастіше це пакети, пластикові пляшки, час від часу зустрічалися й гумові шини. Але процес прибирання довкілля приємний, особливо – коли бачиш результат”, – зазначив вірянин Євген.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook