Вінниця передала військовим три тепловізори та потужний квадрокоптер

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Представники Вінницької міськради, разом з громадою та координаторами Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, передали військовослужбовцям три тепловізори і потужний квадрокоптер “Мавік 3Т”.

Вінницька міська рада продовжує системно працювати в межах пріоритетів, серед яких безпека та оборона, стійкість, турбота. На пріоритет «безпека та оборона» цьогоріч у бюджеті громади передбачили майже 1 млрд грн, а це третина коштів, які не входять до захищених статей, зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний.

«Ця бригада вже вчетверте отримала технічну підтримку від Вінниці, раніше передачі були у грудні, січні та лютому. Цього разу передали тепловізори українського виробництва та квадрокоптер, здатний побачити, відслідкувати та відпрацювати ворожі цілі. Тепловізори, до речі, мають дальність дії 1,9 км – це потужна, якісна річ, яка допоможе виявити ворога і в нічний час, – сказав Андрій Очеретний. – Дякуємо вам та вашим бійцям за роботу і бажаємо, щоб ви якнайшвидше повернулися додому живими та неушкодженими».

Присутній під час передачі військовий зазначив, що літальний апарат, як і тепловізійні пристрої швидко знайдуть застосування на фронті. Він також подякував Вінниці за підтримку:

«Ми дуже вдячні Вінниці за те, що допомагаєте нам. Не зупиняйтеся, і ми теж не будемо зупинятися», – сказав військовослужбовець.

Депутати Вінницької міської ради та координатори Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Леонід Марцинковський та Ярослав Матвійчук зауважили, що підсилення армії – це важливий внесок у наближення Перемоги.

Ярослав Матвійчук також додав, що такі передачі для військових відбуваються на регулярній основі.

«Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб плідно працює, щоб допомагати українському війську у боротьбі за незалежність. Підсилюючи наших оборонців технічною допомогою, ми сподіваємося на те, що якомога більше їх залишаться живими та неушкодженими. Зараз майже щодня ми зустрічаємося з нашими бійцями та передаємо їм різну допомогу – тепловізори, дрони та інші засоби», – сказав Ярослав Матвійчук.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook