Військові, які розстріляли поліцейського, перевозили боєприпаси та гранати

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вбивці вінницького поліцейського, 20-річного Максима Зарецького, перевозили боєприпаси та гранати, а потім скинули їх в водойму. Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко.

“Сьогодні затриманим військовим обиратиметься запобіжний захід. Вони вже сказали, де знаходяться гранати, скинуті у водойму, у ящиках. Зараз на місці працюють криміналісти, слідчі та водолази»,” – зазначив посадовець. 

Нагадаємо, 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль у якому перебували двоє чоловіків. Зловмисники, під час перевірки багажу, відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний правоохоронець, а його напарник поранений.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції від пораненого інспектора сектору реагування патрульної поліції відділу поліції № 1 Гайсинського райуправління. На затримання зловмисників був орієнтований весь особовий склад поліції Вінниччини та сусідніх областей, а також введено спеціально поліцейську операцію.

Коментарі у Facebook