Вінницький волонтерський центр підготував для військових святкові гостинці

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницький дитячий волонтерський центр «VinPatriot» продовжує свою благодійну місію. Цього разу вирішили підтримати військових, які зараз перебувають у госпіталях Вінницької громади на лікуванні та реабілітації. З нагоди святкування Великодня, місцеві школи зібрали пакунки із солодощами та подарунками для них.

«Ініціативу підтримати воїнів-оборонців у госпіталях ми сприйняли з особливим теплом та відповідальністю. Взяли на себе організацію збору та формування подарунків, доклавши всі свої старання у цю добру справу, адже це найменше, що ми можемо зробити для тих, хто відстоює нашу свободу» – зауважила школярка Вікторія.

Першу партію пакунків із гостинцями вже доставили до медзакладів, в яких відновлюють своє здоров’я військовослужбовці.

«Дитячий волонтерський центр “VinPatriot” продовжує свою важливу роль у вихованні громадянської свідомості та активної громадянської позиції серед молоді, надаючи приклад та надихаючи інших на добрі справи. А ця ініціатива є ще одним проявом великодушності та підтримки від молодих громадян, які не тільки поважають наших захисників, а й діють на благо тих, хто потребує підтримки у нелегкі часи. Нехай ці подарунки стануть символом нашої вдячності та підтримки воїнам, які віддали своє здоров”я за наше мирне життя», – підсумувала директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook