Вінницькі спортсмени вибороли 10 нагород на чемпіонаті Європи та Кубку світу

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Нещодавно у турецькому місті Мерсін відбулися Кубок світу та чемпіонат Європи з універсального бою для різних вікових категорій, включаючи дітей, юнаків, дівчат, юніорів та дорослих. Вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 – Артем Зімін, Кирило Вербицький, а також Олексій Кірілов з КЗ ВОКДЮСШ вразили своїми досягненнями, здобувши вражаючий комплект нагород під час цих змагань.

У Кубку світу взяли учать 32 країни та понад 400 учасників, у чемпіонаті Європи – 22 країни та близько 250 учасників. Як зазначив наставник спортсменів тренер-викладач Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 Олег Бузовський, вінничани їхали на змагання за нагородами й своєї мети досягли.

Так, на чемпіонаті Європи спортсмени здобули наступні нагороди:

Артем Зімін – золоту та срібну медалі;

Кирило Вербицький – «срібло» та «бронзу»;

Олексій Кірілов – «срібло».

Результативним для вінницьких борців став і Кубок світу. Місця за його результатами розподілили так:

Артем Зімін – перше та третє;

Кирило Вербицький – перше та друге;

Олексій Кірілов – третє.

«Ми пишаємося нашими спортсменами! Вони щодня тренуються, щоб на міжнародних змагання гідно представляти Вінницю та Україну! Дякуємо нашим ЗСУ за можливість спортсменам навчатись та виступати», – каже тренер МДЮСШ №5.

Він також повідомив, що у підсумку збірна України, де окрім вінничан виступали спортсмени із Хмельницької області, Одеси та Чернівців посіла перше місце у загальнокомандному заліку.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook