На Вінниччині 19-річний торгував мінометними мінами та боєприпасами часів Другої Світової

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

18 березня оперативники піщанської поліції під час продажу боєприпасів та мінометної міни часів Другої світової війни  затримали 19-річного жителя одного з сіл району. За таке правопорушення молодику загрожує 7 років ув’язнення.  

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області

Як розповів начальник Піщанського відділення поліції Роман Басалига, до поліції надійшла оперативна інформація, що 19-річний житель села Рудницьке шукає покупця на боєприпаси. Ця інформація підтвердилась, коли підозрюваного оперативники затримали під час продажу ним заборонених предметів. У затриманого поліцейські вилучили  356 набоїв калібру 7,62 мм до нарізної вогнепальної зброї та мінометну міну часів Другої світової війни.  

Правопорушник пояснив, що вилучені боєприпаси – це його знахідки. Він викопав їх у лісових масивах. Продати вирішив, оскільки йому потрібні гроші.

Вилучене направлено на експертизу. Джерело їх походження та мету зберігання з’ясує слідство.   

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). © Офіційний сайт Національної поліції: https://vn.npu.gov.ua/news/185734-zbroya/u-zhitelya-pishhanskogo-rajonu-policzejski-viluchili-ponad-350-nabojiv-ta-minometnu-minu/

Коментарі у Facebook