Сучасні та енергоефективні: у Вінниці замінили вікна на вулиці Андрія Первозванного, 50

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

На вулиці Андрія Первозванного, 50, провели поточний ремонт у житловому будинку, в результаті чого здійснили заміну старих дерев’яних вікон на сучасні металопластикові.

Роботи виконали в першому під”їзді. Нові енергоефективні вікна допоможуть зменшити втрати тепла в будинку в холодну пору року.

«Віконні блоки встановили на умовах співфінансування. Левову частку витрат профінансовано з міського бюджету», – розповідає директор департаменту житлового господарства Вінницької міськради Віталій Місецький.


Як зазначає очільник департаменту, компанія підрядник дає 10 років гарантії на вікна, що встановлюють. Роботи виконали в стислі терміни. Нові віконні блоки дозволять зменшити втрати тепла в під’їздах в холодну пору року.

Це вже третя багатоповерхівка, де замінили вікна в межах поточного ремонту. Раніше аналогічні роботи виконали в багатоповерхівках за адресами: вул. М. Ващука, 8 та вул. Брацлавська, 70.

Крім того, раніше в межах капітального ремонту коштом бюджету встановили нові вікна в багатоквартирному будинку на вулиці Стеценка, 25. Стан вікон тут пошкодився з часом внаслідок теракту 14 липня 2022 року.

Загалом цьогоріч з допомогою міського бюджету планують осучаснити вікна в місцях загального користування ще в кількох будинках.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook