Ринки до 14-ї та платний проїзд для пенсіонерів у : Які нові карантинні заходи почали діяти сьогодні у Віннниці?

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

20 березня, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Вінницькій міській ради запровадила нові заходи у місті під час карантину. З сьогоднішнього дня, 23 березня, у Вінниці пенсіонерам зробили платний проїзд у годину-пік та обмежили час роботи продуктових ринків

Ринки працюватимуть з 10.00 до 14.00, а “домашню молочку” продавати заборонено

У Вінниці продуктові ринки з 23 березня працюватимуть з 10.00 до 14.00 години. Продаж «молочки» без заводської упаковки заборонять.

“Протирати поручні, ручки, дотримуватись дистанції між продавцями не менше 1,5 метри, температурний скринінг персоналу не менше 3 раз на день. На вході – скринінг відвідувачів. Немає температури більше 37 – заходьте, купуйте, що потрібно.

Заборонити продаж молочних продуктів в незаводській упаковці і обмежити роботу ринків. Пропоную обмежити з 10.00 до 14.00 години. “, – сказав Сергій Моргунов

Також контролюватимуть щоб в павільйонах на ринках було не більше 20 людей.

у Вінниці на вулиці людям мірятимуть температуру. У випадку підвищення – в лікарню.

З понеділка пенсіонери платитимуть за проїзд у годину-пік

У Вінниці вирішили обмежити право безкоштовного проїзду в громадському транспорті пільговим категоріям населення на період карантину.

Пільговики не зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом в години пік: від початку роботи транспорту до 10:00, а також з 17:00 до 21:00. 

Рішення ухвалили після тривалої дискусії між мером та керівниками різноманітних департаментів та представниками транспортної компанії. Відтак було ухвалено рішення тимчасово обмежити можливість для пільговиків безкоштовно користуватися громадським транспортом у певні години.

В результаті обговорення, враховуючи пропозицію міського голови, вирішити обмежити пільговий проїзд не на весь день, а у визначені години. 



Коментарі у Facebook