«Задолбали уже этими хохлами»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

– Что вы — мы уже такое не смотрим и, если честно, говорим: «задолбали уже этими хохлами. Каждый день одно и то же — в Украине то, в Украине это… А где наши проблемы, почему про нашу Россию говорят меньше, чем про Украину?»

Ну, все, думаю я, якщо вже таких ярих прихильників Путіна достав цей перебор із поливанням чорнухою України, значить, у пропаганді Росії явна криза. Шукатимуть нові підходи.


Здогадки підтвердили соцопитування — вже тільки 30 відсотків росіян розділяють політику Путіна. Правдива соціологічна бомба протрималась недовго, невдовзі її підкоректували… Але аналітики і знавці таємниць пропаганди зрозуміли, що це не менший вибух за наступний — ядерний у Сєверодвінську.

Ну, все, будуть робити «дезактивацію мізків», — здогадалась я.

Зрозуміло, що мене зацікавило: а який новий вихід знайде Росія із підняттям рейтингу путінської влади через ЗМІ тепер?

І тут раптом бачу нашу делегацію — нардепів, які приїхали «чолом бити» в Білокам’яну. Аж пронизувало, коли чула це, вибачте, скавуління перед ворогом.

– У нас в Україні плачевний стан економіки, злидні роздирають, хочемо вас просити змилуватись над нами… — всі знаєте, які головні посили слали там. Медведєв там ще із депутатами самозакохано, як переможці, потоптали владу України…

Підтвердили, що таки да — Україна в ж…пі… От якби була з нами — тоді «другое дело». І все це — під прицілами камер, а потім, як благодатний дощ, в усі центральні ЗМІ!

– Таку ж твою мать, що ж ви робите? — думаю, це була найлояльніша тирада, яку сказав кожен думаючий українець, споглядаючи цей мазохізм!

І навіть не тому, що принижувались там! А явно допомагали не Україні — Росії вибратись із лекторальної кризи. Вселяли в серця росіян знову дух переможця: ось бачите — таки дожали! І це не ми – «ваши голуби мира подтверждают».

І далі ще «сокрушительный удар» від наче і наших українських журналістів про російсько-український міст із промовистою назвою «Надо поговорить»…

«Надо поговорить» — як луна миттєво поширює інфу по всіх росЗМІ. Кисельовщина налипає на всі вільні вуха… І вже що з того, що наш Вася — ведучий того «несостоявшегося моста», — почав виправдовуватись, мовляв, Кисельова там не мало бути, все пішло не так…

Василю, так, але не по твоєму, а їхньому сценарію! Бо що-що, а агресивну пропаганду російські спецслужби, використовуючи ЗМІ, а вірніше, перетворивши їх на підрозділи масового впливу і зомбування, навчились робити ще тоді, коли дехто під стіл пішки ходив!

Може, у когось і були «благі наміри», але, як відомо, ними встелена дорога до пекла. Особливо, коли граєш чи не із самим Сатаною.

Реакція «російського піпла» не забарилась — вже на другий день родичі всіх моїх знайомих з Росії обривали телефони із виглядом войовничих переможців.

— Ну, що, — запитували вони, — де ваша незалежна, до чого вас довели, втікаєте з України мільйонами, до нас проситесь, бо в злиднях і голоді, — перефразовували вони слова НАШИХ українських депутатів! – Проситесь, поговорити хочете, ну що ж, послухайте нас, ми вам розкажемо, яких ви помилок наробили!

Щоб довго не розглагольствувати, тепер висновок: знаєте, яка у гібридній війні, що Росія розпочала проти України, найдієвіша зброя? Слово! Бо від того, як зазомбуєш маси і хто володітиме їхньою думкою — залежить перемога!

Отож, я хочу запитати тих «голубів миру», не що ви наробили, бо це і так очевидно. Після цього візиту російська пропаганда знову зробила завдяки вам, «кающимся прохачам», черговий «маршбросок» — і здобула блискучу перемогу. Повернула в серця росіян дух переможця, віру у свою владу і її «правильний курс». А що зробили ви?

– З країною, яка окупувала частину моєї країни, тими, хто поділяє такі ідеї, я діалоги не веду. Поверніть це все — виведіть війська із Донбасу та Криму, припиніть підтримувати терористів, і тоді будемо говорити, — цю відповідь росіянам має засвоїти кожен, хто хоче мати власну незалежну державу.

І перед спробою поговорити вже напряму Путіна і Зеленського — ділюсь цим. Щоб знали всі, як тонко і підступно грає російська пропаганда! А її ідеолог хто? Сам Путін! – вишколений розвідник-кагебіст.

А що буде, якщо ще один програш? І вже на рівні президента, коли відступати буде нікуди?

Я дивуюсь, чому досі ніхто не популяризує основного — не треба нам російського газу!!! Якби вернули Крим і ми розпочали видобуток того самого газу і нафти на Кримському шельфі та освоїли Юзівське родовище на Донбасі, де постійна фаза воєнних дій — ми могли на 340 років забезпечити газом, нафтою не лише себе, але й усю Європу!!! Бо саме у водах Чорного моря, які належали до окупації Україні, знайшли одне із найбільших родовищ! Вражають і поклади сланцевого газу біля Слов’янська і далі по периметру до Донецька! І ця газова скарбниця України настільки зацікавила світові газо-нафтові концерни, що навіть син Байдена — екс-голови держдепа США, нинішнього претендента на пост президента, хотів брати участь у видобутку!

І після Майдану, якби не російська агресія, ми, закачавши ці енергоносії в труби, могли повністю перекрити кисень Росії. І не тільки свій газ транспортувати туди, але й азійський — туркменський, казахський, азербайджанський і т.п.! І стала б Україна, наприклад, таким собі Кувейтом — із 140 тисячами дол. мінімального доходу на кожну людину! А завдяки агресії Росії маємо по 2000 у.о. боргу на кожного українця! Невже ці «голуби миру» такі примітивні, що не знали таких елементарних даних? І де тут політика — русский чи не русский? Бандеровци і т.п. Може, досить уже ідеологією пудрити мізки. І треба казати, чому українцям віроломно і підло Росія за допомогою наших «сєпарів» підрізала крила достатку?!

Пропаганда – справа тонка! І політика – це шахи. Тільки ідіот сідає грати із гросмейстером, який поставить тобі дитячий мат у три ходи, спочатку навчись, як він, – вчив мене батько.

Мушу і я повчити. Бо маю і досвід, і фахову освіту! Боронь Боже нам бути і далі цими липовими «голубами миру», які допомагають вселяти в серця росіян «дух победітєля»… А це означає наступну гарячу фазу — може, і повномасштабну війну.

Бо победітелі хотят побеждать врага!…

Ви ще не зрозуміли, що слово — це найвагоміша зброя у гібридній війні?! Хто не зрозумів — перечитайте ще раз. І тоді вам більше не захочеться ось так «ПАГАВАРІТЬ».

Заслужений журналіст України

Коментарі у Facebook