На Вінниччині запрацював моніторинг потреб лікарень

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

На Вінниччині створили єдиний офіційний моніторинг потреб лікарень області, в якому щоденно оновлюватимуть інформацію щодо забезпечення в тому чи іншому обладнанні в медичних закладах. Таким чином, волонтерам буде легше співпрацювати з органами державної влади, ознайомлюватися з потребами лікарень та долучатися до придбання обладнання.

Про це повідомила заступниця голови Вінницької облдержадміністрації Наталя Заболотна на сторінці у «Фейсбук».

«Як відомо, ми вчора створили єдиний офіційний моніторинг потреб по базових наших медичних закладах, де прозоро можна відслідкувати забезпеченість та актуальні потреби на сьогодні. За один вечір маємо багато позитивних відгуків та відповідних дій.

Нагадую, що усі отримані централізовані поставки ми розподілили по лікарнях Вінницької області за потребами. Це також на щоденній основі буде відображатись в даному моніторингу. Я вдячний усім тим, хто приєднується і практично доєднався до цієї роботи.

До речі, сьогодні ми прийняли рішення, що такий самий формат будемо використовувати по усіх соціальних напрямках. Це буде зручно, прозоро та доступно для усіх. Таким чином, ми будемо працювати спільно з волонтерами. Чітко, за потребами, які в нас є», ‒ зазначив під час свого брифінгу 1 квітня голова Вінницької облдержадміністрації Владислав Скальський.

Коментарі у Facebook