24 жовтня відбудеться Ярмарка вакансій в рамках проєкту PROLEAP

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Представники бізнесу зі всієї Вінницької області презентують різні сфери діяльності та запропонують вакансії для шукачів роботи вже 24 жовтня під час Ярмарки вакансій в рамках проєкту PROLEAP. Захід реалізується представниками Business People Club спільно з Вінницькою міською радою за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Як зазначають організатори, на учасників чекатиме не лише 200 актуальних вакансій у різних сферах, а й можливість особисто поспілкуватися з роботодавцями та познайомитися з їхнім підходом до роботи.

«На початку серпня у Вінниці ми провели перший Ярмарок вакансій, де десятки учасників змогли знайти собі роботу мрії. Серед них студенти, ветерани, люди старшого віку та інші. Вакансії, запропоновані на ярмарку, який відбудеться в жовтні – різні. Наразі, відповідно до результатів дослідження, яке ми проводили напередодні, найзатребуваніші на ринку праці робітничі професії: кухар, швея, слюсар-монтажник, менеджер з продажу. Запрошуємо долучатися охочих до нашого заходу та підшукати собі цікаву роботу, яка принесе задоволення, допоможе реалізувати свій потенціал та навчить новим навичкам», – кажуть організатори.

Учасниками Ярмарки вакансій можуть стати люди з різних категорій:

  • Молодь, що шукає першу роботу
  • Жінки, які бажають повернутися на ринок праці
  • Люди старшого віку, що прагнуть змінити професію або знайти нові можливості
  • Ветерани та демобілізовані особи
  • Внутрішньо переміщені особи (ВПО)
  • Всі, хто шукає чи планує змінити місце роботи

Зареєструватися на участь в заході можна за посиланням.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook