На Вінниччині поліція знайшла “домушника”, який викрав з осель білизну, велосипеди та резиновий човен

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

9 квітня поліцейські Ямпільського відділення поліції встановили особу правопорушника, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні декількох крадіжок з приватних будинків жителів сіл Дорошівка та Миронівка. Проводиться розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області

За словами начальника ямпільського відділення поліції Ярослава Марченка, до поліції з заявою про крадіжку раніше звертався житель села Дорошівка Ямпільського району.

Чоловік повідомив, що з його нежилого будинку невідома особа викрала резиновий човен вартістю біля 6 тисяч гривень. На місці злочину працівники поліції встановили, що у помешкання зловмисник проник через вікно.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили підозрюваного. Ним виявився 22-річний житель Ямпільського району, раніше судимий за вчинення майнових та інших злочинів.

Як з’ясувалось, зловмисник причетний до скоєння ще однієї крадіжки з приватного будинку мешканця с. Миронівка. Пошкодивши двері помешкання, молодик викрав велосипед, посуд та постільну білизну.

Викрадені речі вилучено.

За цими фактами слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана  з проникненням у житло). Правопорушнику загрожує до 6 років позбавлення волі. Проводиться розслідування. 

Коментарі у Facebook