У Вінниці ресторан “Лезгинка” безкоштовно годує медиків інфекційних відділень

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницький ресторан безкоштовно готує для медичного персоналу інфекційного відділення Вінницької міської клінічної лікарні  №1 та дитячої інфекційної лікарні другої міської лікарні.

Про це йдеться на сторінці власника закладів Валерія Сиверчука

Кожного тижня ресторан грузинської кухні “Лезгинка” підвозить 8 повноцінних обідів для працівників медичних закладів. Таким чином заклад відгукнувся на ініціативу підтримати лікарів та медсестр.

Валерій Сиверчук просить вінничан підтримати ресторани замовленнями, щоб заклади і надалі могли готувати смачні обіди для медперсоналу інфекційних відділень.

” Як, знаєте друзі, ми допомогаємо нашим медикам-інфекціоністам в двох закладах: Інфекційному відділенні Вінницької МКЛ№1 та дитяій інфекційній лікарні на теріторії МКЛ№2. Вього за тиждень робимо вісім доставок в ці заклади, але можемо це робити виключно тільки з вашою допомогою. Як нас підтримати? Замовленнями або репостами. Всі доставки та самовивози у нас акційні: шукайте невеликий смачний подарунок в кожному пакеті на самовивіз або доставку. Маємо безконтактні методи розрахунку. Всі кур’єри в масках, пальчатках та витримують необхідну дистанцію при віддачі замовлення”, – йдеться у дописі.

Замовити можна за посиланням:
1. Лезгинка – запальний та смачний ресторан в районі ринку “Урожай” – (готує по меню Лезгинки і Red Zeppelin )
телефон 096-844-75-44
Коротке посилання на меню: https://bitly.su/vzbPlW

Нагадаємо, Вінницька міська клінічна лікарня №1(інфекційне відділення) та Вінницька обласна дитяча інфекційна лікарня визначені госпітальною базою першої черги для лікування хворих з Covid-19.

Коментарі у Facebook