Дякую за кожен голос партії «Слуга Народу» – Сергій Кармаліта

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Дякую вам, вінничани, за 195 тисяч голосів по всій області за нашу команду. І за кожен голос за кандидатів від «Слуги народу» — Максима Пашковського, Анатолія Драбовського та Ірину Борзову у Вінниці на 11, 12 та 14-му округах! — зазначив один із лідерів вінницької Команди Зе Сергій Кармаліта. – Цей високий результат – ознака вашої щирої довіри та великих очікувань від нового Президента і парламенту! Він міг бути ще вищим, якби не «чорний» піар з боку опонентів на адресу Команди Зе. Та масована реклама за шалені бюджетні гроші, якою намагались звабити вінничан старі партократи, казнокради і політики «совкової» епохи… Нічого у них не вийшло! Чому?


Бо вінничани мудрі, працьовиті та дуже терплячі люди, яким нарешті набридли ця брехня, кругова порука, тотальне кумівство та відверте тарифне знущання із народу. Тому «Слуги народу» — Максим Пашковський, Анатолій Драбовський та Ірина Борзова за нашої командної підтримки і щоденної праці у Вінниці отримали впевнену перемогу на 11, 12 та 14-му округах! Зокрема Максим Ігорович набрав 27% голосів та із величезною перевагою випередив екс-нардепа, першого заступника губернатора та віце-прем’єра Кабміну. Так само Анатолій Григорович на окрузі №12 більш ніж впевнено із відривом в 20% переміг розпіарених ставлеників від всіх «вчорашніх» парламентських партій!

– І це при тому, що Команда Зе і партія «Слуга народу» не паплюжили конкурентів «чорним» піаром?

– Так. Наш лідер — Володимир Зеленський застеріг всіх і кожного від застосування «брудних» прийомів і технологій на виборах… Ми йшли до людей на зустрічі із позитивом, відверто говорили із Вінницею та вінничанами про життєві проблеми та шляхи їх вирішення… Без пустих обіцянок і популізму. Бо народ справді хоче Змін. І ці Зміни на Краще можемо дати людям тільки Ми. Просто треба не красти у народу із бюджетів гроші – і все в Україні та Вінниці буде добре! І вже перші кроки та кадрові рішення нового Президента показали, що пристосуванцям та брехунам не буде місця у новій владі… У відповідь Команда Зе на цих виборах до парламенту отримала у Вінниці, по області та Україні потік агітаційного негативу, яким у ганебний спосіб намагались втримати владу та рейтинг вчорашньої «еліти» її маріонетки… Але Команда Зе – Слуга народу – це Команда нових, позитивних і успішних людей, що вже показали, як можна і треба перемагати цю «Епоху брехні» та «Епоху бідності»… Тому я впевнений, що новий парламент і уряд на основі більшості партії «Слуга народу» у Верховній Раді вже зовсім скоро розпочнуть позитивні зміни в Україні.

– Вибори виграно! Що далі на порядку денному Команди Зе у Вінниці?

– Наше спілкування із вінничанами показало, що, перш за все, треба навести лад із тарифами і якістю комунальних послуг. Також одне із головних питань для вінничан – це якісна питна вода. Так само городяни скаржаться на черги і бюрократію майже в усіх комунальних закладах та касах… Фактично перед місцевою владою стоїть питання №1 – якість життя кожного вінничанина! І повірте нам, ми знаємо всі ці проблеми, та готовий їх вирішувати із командою однодумців – Командою Зе «Слуга народу». Тим більше, що Вінниця отримала на цих переможних виборах двох нових представників у Верховній Раді від партії «Слуга народу». Тому ще раз дякую кожному вінничанину за ваші голоси і великий кредит довіри до позитивної та успішної Команди Зе партії «Слуга народу»!

Ваш Сергій Володимирович
Кармаліта

Коментарі у Facebook