У Вінниці хлопець з рушниці вистрілив у свого товариша

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

19 квітня у м. Вінниця, близько 18 години на території приватного будинку неповнолітні під час відпочинку розглядали мисливську зброю, яка належала власнику помешкання. В результаті  17-річний хлопець з власної необережності вистрілив у свого 16-річного товариша.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції
Вінницької області.

За цим фактом розпочато слідство. Кримінальну відповідальність нестиме також  власник зброї.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи поліції встановлено, що за відсутності батьків 13-річна дівчина покликала в гості своїх друзів. Один з неповнолітніх гостей попросив її показати мисливську зброю, яка належала її батьку. Дівчина відкрила сейф ключами, що знаходилися у доступному місці, та вийняла дві рушниці. Діти розглядали зброю, в результаті один з хлопців з необережності здійснив постріл та травмував товариша. 16-річний потерпілий отримав вогнепальне поранення гомілки з рушниці калібру 12 мм. Хлопця госпіталізували до травматологічного відділення обласної дитячої лікарні.

Поліцейські також вилучили  з будинку 4 одиниці мисливської зброї, на які були відповідні дозволи.

За  фактом травмування неповнолітного, слідчим відділом Лівобережного відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 128 КК України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Коментарі у Facebook