На Вінниччині зіткнулися легковик та моторолер. Водій двоколісного в лікарні

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

20 квітня у Літині сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій моторолера, виїжджаючи на головну дорогу, зіткнувся з автомобілем Renault Scenic. Керманича двоколісного з травмами госпіталізували.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області. 

20 квітня близько 22:00 у селищі Літин 23-річний водій моторолера Pilot, житель села Літинські Хутори, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі та зіткнувся з автомобілем Renault Scenic. За кермом легковика перебувала 29-річна жителька села Сосни Літинського району.

У результаті аварії водій моторолера отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували до Вінницької міської клінічної лікарні.

За фактом автопригоди слідство розпочало кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. 

Коментарі у Facebook