На Вінниччині юнак пограбував магазин. Викрав понад 120 пачок цигарок

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

26 квітня   поліцейські Крижопільського відділення поліції затримали 18-річного правопорушника,  який обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжки грошей, тютюнових виробів й карток поповнення мобільного рахунку з місцевого магазину. Поліцією розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області

До  поліції з заявою про крадіжку звернулася  69-річна  жителька Крижополя. Жінка  повідомила, що з приміщення її магазину по вулиці Залізної Дивізії, невідомі викрали  4700 гривень, понад 120 пачок цигарок та картки поповнення мобільного рахунку.

Зі слів начальника Крижопільського відділення поліції Сергія Предоляка, на місці злочину правоохоронці встановили, що у торгівельне приміщення злодій проник, пошкодивши двері.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейські протягом години встановили підозрюваного. Ним виявився 18-річний мешканець Крижопільського району.

Крадене  у правопорушника частково вилучено.  

Зловмисника затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.  

За цим фактом слідчими проводиться досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 3. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). За такий злочин  передбачено покарання  до 6-ти років позбавлення волі. Триває розслідування.

Коментарі у Facebook