Родичі 80-річного дідуся не вірять, що він помер від коронавірусу

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Черговою жертвою коронавірусу став 81-й річний Віктор Онищук, житель села Уладівка Літинського району, який помер на минулому тижні в лікарні міста Хмільника. І хоча в місцевій РДА повідомили, що в померлого підтверджений діагноз коронавірусної інфекції, рідні в цьому сумніваються.

Донька покійного,  Валентина Онищук , повідомила, що в той день він почувався добре, але раптом в нього став заплітатись язик, відняло ногу та праву руку. Ми викликали «швидку допомогу», і його з діагнозом «інсульт» повезли до Хмільницької ЦРЛ. Вона звернула увагу, що батько весь час був у свідомості, тому слова лікарів про кому не відповідають дійсності. Тиск у нього нормалізувався вже. Поки його оглядали,  робили необхідні процедури, він майже голим лежав на кушетці.

На наступний ранок, до нього вже не пустили. Сказали що стан важкий, шансів мало. Тоді ж чоловіку провели експрес-тест на коронавірус. Результат, за словами лікарів, виявився позитивним. У нього взяли аналіз на ПЛР., який з невідомих причин загубився згодом. Через два аналіз взятий повторно підтвердив діагноз коронавірус.

В.Онищук обурена відношенням персоналу лікарні, адже її батька  тільки на сьомий день перевели в інфекційне відділення, коли він  вже впав в кому, а 15 травня він помер.

Коментарі у Facebook