Чи причетний Продивус до перестрілки в Броварах?

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

За даними джерел агентства УНН, колишній народний депутат Володимир Продивус пов’язаний з рядом бізнес-структур в Броварах та Вінницькій області.

Вчорашні події в Броварах були викликані конфліктом між перевізниками і невідомими особами, про це з посиланням на власні джерела пише агентство УНН.

Повідомлення про стрілянину на одній з вулиць Броварів надійшло вчора, 29 травня, о 7.15. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що в результаті перестрілки поранення отримали три людини. Поліцейські оголосили спецоперацію з розшуку п’яти автомобілів з учасниками конфлікту.

“Ймовірно, мова йде про перерозподіл сфер впливу в сфері пасажирських перевезень. Зараз повідомляється як мінімум про 10 затриманих: чоловіки з Вінниці, Києва та Волинської області. У затриманих вилучено мисливську і травматичну зброю. За даними джерела УНН, зараз перевіряється можлива причетність до конфлікту структур, підконтрольних спортсмену і бізнесменові, екс-нардепу Володимиру Продивусу. З ним пов’язані різні бізнес-структури в Броварах та Вінницькій області. Він є головою ради директорів “Прем’єр-Фінанс”, основні підприємства якої розташовані у Вінницькій області “, – пише агентство.

Також, раніше в 2014 році подібні розбірки були на Рівненщині. Тоді не обійшлось без участі саме Володимира Продивуса та його людей.

У селі Олексіївка Сарненського району на Рівненщині 9.05.2014 була перестрілка, внаслідок якої п’ять людей отримали сильні поранення, десятки постраждали. Уранці в село заїхали близько 100 озброєних чоловіків на джипах, аби взяти контроль над незаконних видобутком бурштину. Чоловіки зупинились у центрі Олексіївки та повідомляли перехожих, що від сьогодні лише вони контролюватимуть видобуток бурштину. Для більшості із селян видобуток бурштину – чи не єдиний заробіток. Тож громадою пішли на приїжджих. У сутичці чоловіки підстрелили п’ятьох осіб. Під натиском селян бойовики почали втікати та поїхали на базу, де вони жили. Селяни зуміли їх зупинити та захопили автомобілі. Під час перевірки знайшли чимало зброї, сотні російських прапорів та наліпки “Правого сектору”.

Вчорашні події дуже в стилі екс-нардепа. Чи вдасться і на цей раз йому вийти сухим із води?

Коментарі у Facebook