«Місцеві вибори у Вінниці вже почались», – Олег Левченко

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Еексперт з питань децентралізації, член правління ВГО “Громадянська мережа «ОПОРА» Олег Левченко у прямому ефірі радіо «Місто над Бугом» розповідав про підготовку до місцевих виборів  у екстремальних умовах. Те, що вибори не будуть переноситись і відбудуться в строк це точно. Але, як зауважив політик є певні загрози.

Є загрози – немає всіх коштів на проведення виборів; потрібно внести зміни до виборчого кодексу і вони не відкладні, тому що без цього не можна прогнозувати нічого; ми не маємо повної кількості статусу і повноважень районів; багато новацій які не врегульовані, – розповів Олег Левченко.

Також, на думку політика вибори вже розпочались і тривають не перший тиждень, а більше двох місяці. Кампанії вже стартували.

У соціальних мережах вже чітко видно протистояння груп, окремих людей, їх думок. Ллється багато бруду. Згадування чогось старого і забутого, фейки. Це все накаляє ситуацію уже, – коментує Олег Левченко. – Також, як людина, яка не перший раз займається виборами знаю, що штаби вже працюють. Хочу сказати, що все уже почалось. І почали не з відкритих дискусій, а з бруду. І все досить цікаво. Поки що це дитяча така гра, але звичайно ж і вона має певні цілі. На перших етапах цей бруд використовується для того, щоб привернути увагу  і засвітити свої інтереси, команди. Зрозуміло, що пізніш це буде все виглядати інакше. І коли виборець вже прийде на дільницю він буде нагружений цими іграми. Цей бруд має місце бути, він вже працює. Хочу вас  заспокоїти ми нічим не унікальні. І така брудна боротьба йде навіть в США.

Коментарі у Facebook