Вінничани можуть перетнути кордон області на рейсовому автобусі

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Від 2 червня у Вінницькій області дозволили відновлення пасажирських перевезень автобусами в міжобласному сполученні. Таке рішення ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Комісія вирішила відновити в області, за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів і рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України, міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом між регіонами в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб», – повідомляє облдержадміністрація.

Якщо ж перевізник рушає до/з регіону, в якому не застосовується послаблення протиепідемічних заходів, то дозволяється перевезення в межах 50 відсотків кількості місць для сидіння.

Також обласна комісія ТЕБ та НС ухвалила рішення відновити з 1 червня 2020 року перевезення пасажирів залізничним транспортом у пасажирських потягах категорії «Інтерсіті», за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів і рекомендацій.

Коментарі у Facebook