Сервісний центр МВС з’їхав з прозорого офісу, хоча мер пропонував безкоштовне більше просторе приміщення

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Тиждень тому регіональний сервісний центр МВС у Вінницькій області повідомив виконавчий комітет Вінницької міської ради про припинення Угоди про співпрацю та повністю зупинив діяльність свого територіального сервісного центру у приміщенні Прозорого офісу «Старе місто». З п’ятниці, 5 червня, його працівники приймають відвідувачів лише в територіальному сервісному центрі по вул. Ботанічній. Міська рада 10 червня звернулась з листом до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова щодо продовження реалізації цього спільного проекту. 

Майже чотири роки тому сервіс запрацював у Прозорому офісі. У цьому місці жителі Вінниччини мали можливість зареєструвати або зняти з реєстрації своє авто, укласти договір купівлі-продажу транспортного засобу, здати іспити та отримати посвідчення водія.

Це був єдиний подібний центр на базі Центру адмінпослуг.

«Про те, що територіальний сервісний центр МВС України у зв’язку з реорганізацією припиняє свою роботу в нашому Прозорому офісі на Старому місті, – ми дізнались минулого тижня. Нам дуже прикро, що така ситуація має місце. Адже коли майже чотири роки тому ми відкривали його на базі ЦНАПу на Брацлавській, 85, в першу чергу ставили за мету покращити якість надання адміністративних послуг у сфері реєстрації транспортних засобів шляхом розвантаження ТСЦ на Ботанічній, 24. Оскільки ці послуги користуються надзвичайною популярністю. Тоді міський голова Сергій Моргунов вийшов з ініціативою надати безоплатно в користування частину приміщення Прозорого офісу для розміщення працівників територіального сервісного центру РСЦ МВС у Вінницькій області. При цьому забезпечивши працівників комп’ютерною та оргтехнікою, меблями та іншими супутніми засобами», – розповідає директорка департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук

Вона додала, що тепер весь потік людей буде спрямований лише на територіальний сервісний центр на вулиці Ботанічній, 24. Це окрім тих водіїв, які і так туди звертаються.

Міська рада вже звернулась до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з проханням розглянути можливість подальшої реалізації успішного досвіду співпраці органів внутрішніх справ і органів місцевого самоврядування щодо надання якісних адміністративних послуг вінничанам – та  підписати нову Угоду про співпрацю між виконкомом міської ради та Головним сервісним центром МВС України.

Міська рада пропонує скористатись усіма умовами для роботи працівників територіального сервісного центру МВС в Прозорому офісі на Брацлавській. А це приміщення площею близько 400 кв.м з необхідною офісною та оргтехнікою, меблями, інформаційними терміналами, електронною чергою, оглядовим майданчиком та підведеними каналами захисту інформації.  

Коментарі у Facebook