На Вінниччині розборки між підлітками закінчились стрільбою

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Хмільнику на вулиці Івана Богуна під час раптового конфлікту між п’ятьма місцевим жителями, один з його учасників застосував зброю – двоє чоловіків отримали тілесні ушкодження.

За словами керівника Хмільницького відділення поліції Валерія Романюка, протягом години усі учасники конфлікту були встановлені та доставлені до поліції для з’ясування обставин. За попередньою інформацією, між двома компаніями місцевих жителів, серед яких було трьоє неповнолітніх, виник ситуативний конфлікт. Під час бійки тілесні ушкодження отримали двоє місцевих жителів віком 35 та 38 років. Старшому з потерпілих травмовано обличчя пострілом з пневматичного пістолету.

17-річний  підліток, який стріляв, затриманий. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Остаточна правова кваліфікація діям ще двох неповнолітніх учасників бійки – 2002 та 2003 року народження, буде надана в ході  досудового розслідування.

“Після злочину правопорушник встиг заховати зброю, але згодом показав місце, де її заховав. Пістолет направлений на експертизу. Слідчим відділенням поліції розпочато розслідування кримінальних проваджень за ч. 2 та 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), за що передбачено покарання – до 7 років ув’язнення”, – йдеться в повідомленні.

Коментарі у Facebook