«Не повинно бути соромно робити зауваження людям без масок у громадських місцях», – мер Моргунов

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінниччина увійшла в ТОП-10 міст які не готові до послаблень карантину. Сьогодні в регіоні антирерокрд по кількості хворих. За діагноз поставили 81 жителю області.

«Антирекорд по захворілих на COVID-19 у Вінниці – 57 нових випадків за добу. Я не хочу думати, що вінничани закрили очі на пандемію і махнули рукою на власне здоров’я. Карантин пом’якшили, але коронавірус нікуди не дівся. І мені дивно бачити у магазинах чи громадському транспорті людей без масок. Так само маска на підборідді – нонсенс.

Ми випустили транспорт по максимуму для зручності містян, але, на превеликий жаль, деяким пасажирам байдуже не тільки на себе, а й на інших. Результат цього – маємо захворілих в колективі Вінницької транспортної компанії.

Не повинно бути соромно робити зауваження людям без масок у громадських місцях. Принцип «мене це омине» з цим вірусом не працює.

Особливо хочу звернути уваги людей старшого покоління – бережіться. Уникайте поїздок в транспорті чи походів за покупками у години пік. Жоден етап пом’якшення карантину не означає скасування протиепідемічних правил: масковий режим, використання антисептиків і миття рук, соціальна дистанція – обов’язкові. Давайте піклуватися про своє здоров’я і берегти оточуючих!», – написав на своїй сторінці у «Фейсбук» міський голова Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook