«Підписання Меморандуму сьогодні є логічним продовженням співпраці та взаємодії активної громади і міської ради Вінниці», – мер Моргунов

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

2 липня відбулось підписання меморандуму про Партнерство між Громадською спілкою “Мережа організацій громадянського суспільства “Місто змістів” та Вінницькою міською радою, під час якого представники влади та громадськості домовились про створення платформи для діалогу, взаємодії та тісної комунікації щодо розвитку міста.

Меморандум передбачає співпрацю у таких напрямках: взаємодія «громада – влада», розвиток громадянського суспільства Вінниці та пошук глобальних змістів для розвитку міста. Основними принципами, яких дотримуватимуться підписанти Меморандуму, є визнання та дотримання прав людини, справедливість, толерантність, гендерна рівність, політична неупередженість, недискримінація та визнання різноманітності.

У рамках підписання даного Меморандуму було погоджено створення Ради Партнерства, до складу якої мають увійти 5 представників громадських організацій та 5 представників від міської ради. Цей колегіальний орган має регулярно – щонайменше 4 рази на рік – збиратись на засідання для обміну інформацією, синхронізації планів та намірів  пошуку спільних точок співпраці щодо розвитку міста. 

«Для майбутнього Вінниці дуже важлива ефективна взаємодія з громадою. Розробка Стратегії міста на наступне десятиріччя «Вінниця 3.0» – ще один важливий напрямок, де розраховую на участь громадськості.

Сьогодні підписали меморандум про партнерство з Громадською спілкою «Місто змістів», яка об’єднала вже понад 40 громадських організацій у місті. Це логічне продовження нашої співпраці, яка почалась зі спільного проекту – створення хабу HUB Місто змістів.

Впевнений, що поглиблення співпраці буде корисним для всіх сторін. Регулярний обмін ідеями та думками – це добре, але також ми зможемо об’єднати зусилля і для реалізації конкретних проектів для розвитку громади. Ми для діалогу відкриті – тож, сподіваюсь, що все більше активних вінничан, які розуміють спільну відповідальність за місто, включатимуться у цю роботу», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook