Біля нової школи міста встановили світлофор

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Неподалік новозбудованої школи на Поділлі, по вул. Зодчих почали облаштовувати світлофор. Він допоможе дітям безпечно ходити до навчального закладу. Світлофор підключать до системи Вінницького КП «СМЕД ОДР». 

В школу на Поділлі діти підуть уже з першого вересня. Навчальний заклад розрахований на 1200 учнів https://cutt.ly/0sIHW9k . Вулиця Зодчих має досить насичений автомобільний трафік. Тому для безпеки дітей було прийнято рішення встановити світлофор. 
Також надходили нарікання і від мешканців цього мікрорайону, що було важко виїхати із другорядних вулиць на головну дорогу, їх не пропускали автомобілі. 


«Сьогодні ми встановлюємо світлофорні об’єкти по вул. Зодчих. У зв’язку і введенням  цього  року в експлуатацію школи ми маємо забезпечити безпеку дорожнього руху в першу чергу для дітей. Має бути безпечний перехід до навчального закладу для діток. Також ймовірно, що тут зросте інтенсивність транспортного руху, оскільки батьки будуть підвозити дітей до навчального закладу. Об’єкт повністю запрацює за кілька днів», – розповів в.о. директора КП «СМЕД ОДР» Сергій Чернов. 

Коментарі у Facebook