У Вінниці СБУ обшукали Центр муніципальних систем управління

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin



Сьогодні, 5 серпня, у Вінниці озброєні та у масках СБУшники увірвались до офісу ЦМСУ. Подібні методи використовувались коли країною керував Янукович. Щойно відчував, що втрачає владу, одразу «батогом» по хребту.

Ситуація повторюється і тільки набирає оборотів. Провладна партія з кожним днем втрачає авторитет. Українці більше не довіряють «Слугам Народу»?

Ось, як коментує ситуацію відомий український ведучий, журналіст та аналітик Богдан Буткевич на своїй сторінці у Фейсбук:

«Зеленський оголосив війну непокірним регіонам – надто ж, тим, де в його партії шансів на перемогу ніяких. Й де рейтинги “слуги народу” жалюгіднішають з дня на день.
Тож, все більше впевнююся, що недаремно під замєс карантинних заборон та наїздів баканівських підлеглих потрапили міста на Заході країни. Де у зелених вже повний фініш – тому чого церемонитися.
Тепер, після Луцька, Тернополя та Франика настала черга Вінниці та місцевого мера Моргунова, у якого нема реальних зе-конкурентів. Здавалось би, доволі стандартна історія.
Ось тільки мене тут здивувало, що на висвітлення рядового обшуку з Києва привезли спеціально цілі знімальні групи з медведчуківських помийок, як ви можете зрозуміти з відосика. А ця подружаня, ольга паращук – вона ж в Києві мешкає і працює на 112.
Тобто, у нас тепер Служба Баканова України діє у згоді з прямою російською медіа-агентурою, яку возить з собою на обшуки в інше місто й зливає інфу про свої дії. Ну, бо сорі – якось не повірю, що київський кореспондент раптом випадково опинився у Вінниці саме в той момент, коли там обшук СБУ. І який сам по собі явно не тягне на цікавість типу загальнонаціонального (к)аналу.
Кароч, передаю полум’яний привіт всім, хто продовжує ходити на ці помийки. Ви цим допомагаєте їм легалізовуватися й бути реальним інструментом не тільки російської пропаганди, а й внутрішньополітичної боротьби.»

Відео-сюжет про який йде мова у коментарі:



Коментарі у Facebook