П’яний батько згвалтував доньку. Дівчинці лише 12 років

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

До поліції надійшло повідомлення від жительки району про те, що її чоловік на горищі зґвалтував 12-річну дочку.

– На місці вчинення злочину слідчо-оперативною групою вилучені речові докази.

Потерпілу дівчинку оглянув лікар, який підтвердив факт зґвалтування дитини. Нетверезий зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у зґвалтуванні малолітньої особи і поміщений до ізолятора тимчасового тримання, – повідомили у пресслужбі обласної поліції. – Раніше затриманий притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та наркозлочини. За зґвалтування малолітньої особи йому загрожує до 15 років ув’язнення.


20 вересня слідчий суддя Вінницького міського суду розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу стосовно підозрюваного. За результатами повного та всебічного судового розгляду, він застосував до 37-річного батька запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. Наразі тривають слідчі дії, а зі школяркою працюють психологи, адже вона важко переносить жахіття, яке з нею відбулось.

Додамо, що за останні місяці це вже третій випадок, коли дорослі вступають у статеві зносини з малолітніми. Двох злочинців після суду, де обирали міру запобіжного заходу, знайшли мертвими.

Вікторія Снігур

Коментарі у Facebook