Міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбук написав, як проходять роботи будівництва нового корпусі лікарні швидкої допомоги.

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

«Будівництво нового корпусу лікарні швидкої медичної допомоги – на завершальному етапі. Роботи йдуть повним ходом. Будівельники приступили до монтажу систем «чистих приміщень», в яких підвищені вимоги до стерильності та мікроклімату, – написав мер. – Зокрема, в операційних монтують спеціальні HPL-панелі з гігієнічного матеріалу. Також оперблок оснащують системою вентиляції з подачею повітря ламінарним потоком. Це гарантує підтримку стерильності під час роботи хірургів.»

Також очільник міста додав, що внутрішні роботи тривають і в інших зонах. Будівельники оздоблюють приміщення, розводять комунікації. Прокладають мережі лікувальних газів. Вже змонтували 1 з двох ліфтів.

«Важливо, щоб усе виконувалось якісно, технологічно і на совість. Для міста – проект стратегічний. Це буде найсучасніша та найефективніша лікарня, яка надаватиме екстрену допомогу. Пацієнтів з численними травмами та постраждалих у ДТП будуть везти саме у цей центр, – зазначив Сергій Моргунов. – Широкий спектр діагностики, реанімаційне та операційне обладнання – усе оснащення буде експертного класу. Це те, що потрібно медикам, аби рятувати життя. Зробимо максимум, щоб медичний заклад почав працювати у наступному році.»

Коментарі у Facebook