Моргунов Сергій: Вінниця в рейтингу Forbes

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Українська версія журналу Forbes склала рейтинг найсприятливіших міст України для введення бізнесу. 

Вінниця посіла друге місце набравши 717 балів. Першу сходинку отримав Івано-Франківськ з кількістю балів 720, на останньому, 38 місці опинився Лисичанськ з рахунком у 304 балів. 

«Вінниця – в числі кращих міст для бізнесу в Україні. Рейтинг опублікували у свіжому номері українській версії авторитетного ділового видання Forbes. Наше місто посіло другу позицію, розрив з лідером лише у 3 бали. Приємно, що Вінницю відзначають експерти, але ще є до чого прагнути, і ми не зупиняємось.», – написав на сторінці Міський голова Сергій Моргунов. 

Редактори Forbes, які складали рейтинг, відзначили, що місто Вінниця посідає перше місце в країні за легкістю ведення бізнесу та, зокрема, простотою оформлення та отримання права оренди на земельну ділянку. Задоволеність життям у Вінниці за 22 параметрами значно більша, ніж у всіх обласних центрах. 

«Західні регіони частіше пропонують бізнесу прийнятні умови для заснування та сталого розвитку. Перші шість міст рейтингу розташовані західніше від географічного центру України. Міста сходу впевнено посіли останні місця. Розташування поруч із лінією фронту негативно впливає не тільки на безпеку, а й на багато інших факторів – відтік населення, низька купівельна спроможність, проблеми з транспортним сполученням», – зазначила команда «Forbes Україна». 

Коментарі у Facebook