Центральний Прозорий офіс у Вінниці частково закрився на ремонт. Куди звертатись городянам?

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Обслуговування клієнтів буде здійснюватися лише за наступними напрямками: реєстрація ФОП та юридичних осіб, видача витягу з ДЗК (м. Вінниця) та видача інших документів, заяви на отримання яких, були подані до 23 вересня.

За отриманням інших адміністративних послуг вінничанам можна буде звертатись в територіальні відділення ЦНАП «Вишенька» (просп. Космонавтів, 30), «Замостя» (вул. Замостянська, 7) та «Старе місто» (вул. Брацлавська, 85), які працюють за звичним графіком. Щодо чергування в суботу, то прийом громадян буде здійснюватися у територіальному відділені «Замостя» з 9:00 до 14:00.


Нагадуємо, що для отримання консультації з усіх питань, які стосуються компетенції Прозорих офісів, можна звертатися до довідково-консультаційного «Кол-центру» Прозорого офісу за номером (0432) 65-50-50 з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00 години.

Крім того 25 адміністративних та інших видів послуг можна замовити онлайн, зареєструвавшись у «Персональному кабінеті» на сайті Вінницької міської ради за посиланням https://my.vmr.gov.ua/_layouts/15/VMR.SharePoint.PersonalCabinet.FBA/Authentication.aspx?ReturnUrl=%2f_layouts%2f15%2fAuthenticate.aspx%3fSource%3d%252FProjectsVote%252FDefault%252Easpx&Source=%2FProjectsVote%2FDefault%2Easpx.

 

Коментарі у Facebook