У Вінниці пройшов Практикум з волонтерського менеджменту

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Відбувся Практикум з волонтерського менеджменту від Української Волонтерської Служби він проводився на базі обласного молодіжного центру «Квадрат» і тривав декілька днів – з 11 до 13 вересня.

До навчання у Вінниці також запросили волонтерські організації з Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської та Хмельницької областей.

У день відкриття заходу учасників привітала перший заступник голови обласної державної адміністрації Наталя Заболотна.

«Безперечно, волонтерство – це одна із найбільш цінних інвестицій власного часу, вмінь і таланту, що має на меті вирішення ключових суспільних проблем. Така робота є вкрай складною, тож потребує не лише  високого рівня відповідальності, а й певної координації дій та підтримки. Важливо, щоб кожен охочий мав можливість реалізувати себе, допомагаючи іншим»,  –  зауважила Наталя Заболотна.

Упродовж декількох днів учасники заходу матимуть можливість дізнатися про основи волонтерського менеджменту, мотивацію інших, про види діяльності волонтерів.

Важливою перевагою такого навчання є знайомство із представниками інших організацій свого міста, можливість створення індивідуальної програми залучення волонтерів до своєї організації.

Для організаторів та учасників заходу вкрай важливо,аби волонтерство було зрозумілим та доступним, незалежно від географії та сфери допомоги, рівня освіти або ж соціального статусу. Головне – щоб кожен, хто вкладає сили з метою допомоги іншим, отримував цінний досвід та підтримку великої волонтерської спільноти.

Коментарі у Facebook