На Вінничині побились депутати. Одного госпіталізували

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

23 вересня, поблизу приватного будинку в Калинівському районі між діючим депутатом Калинівської райради, який балотується до Калинівської ОТГ, депутатом Вінницької облради та кандидатом в депутати обласної ради виник конфлікт, під час якого один з депутатів госпіталізований до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою. Іншого депутата затримали у процесуальному порядку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Під час спілкування між ними виник конфлікт, пов’язаний з виборчою кампанією, під час якого 40-річний кандидат в депутати Вінницької обласної ради наніс заявнику удар в голову. У відповідь потерпілий пошкодив автомобіль свого кривдника Toyota Land Cruiser.

Свідком події, яка сталась на території товариства потерпілого, став працівник потерпілого. Він втрутився в ситуацію та допоміг припинити протиправні дії, здійснивши постріл вгору з пристрою для відстрілу гумових куль», – розповів начальник Калинівського відділу поліції Володимир Олексюк.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Пошкоджений автомобіль поміщений на арештмайданчик.  В поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Проводиться досудове розслідування.


Поліція закликає усіх учасників виборчого процесу вирішувати спірні питання виключно в рамках закону: “Наше завдання – забезпечити вільне волевиявлення громадян та правопорядок під час виборів.”

Нагадуємо, що 3,5 тисяч правоохоронців у Вінниці забезпечуватимуть правопорядок під час виборів.

Коментарі у Facebook