У Вінниці нагородили містян, які розвивають туристичну складову міста

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницька міська рада відзначила представників цієї туристичної сфери сфери, які активно та професійно розвивають туристичну складову міста навіть в умовах карантинних обмежень.

Заступник міського голови Андрій Очеретний разом з директором департаменту маркетингу міста та туризму Олександром Вешелені привітав активних вінничан подяками від міського голови Сергія Моргунова та пам’ятними подарунками, оформленими у стилістиці офіційного бренда міста.

«Незважаючи на складний для туристичної сфери всього світу період, 2020 рік для Вінниці став надзвичайно продуктивним щодо розвитку й популяризації міста як дестинації, і передусім це є результатом творчості та пристрасті тих, хто створює туристичну пропозицію міста. А затверджена туристична стратегія до 2030 року та трирічна програма розвитку туризму, яка вже проходить громадське обговорення, допоможуть правильно скерувати роботу в подальшому й максимально якісно нарощувати туристичний потенціал. Успіх сфери напряму залежить від координації дій і співпраці органів влади, бізнесу та громадськості», ‒ відзначив заступник міського голови Андрій Очеретний.

Серед представників і представниць, які були відзначені, ‒ гіди, організації, ініціативи та заклади, що протягом останнього року значно покращили рівень і різноманіття туристичних атракцій, які може запропонувати Вінниця не лише гостям, а й своїм мешканцям. 

Коментарі у Facebook