Віктор Таран: Масова підтримка УСГ – явне свідчення бажання виборців Вінниччини знову бачити Гройсмана у великій політиці

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Український політолог, публіцист, громадський діяч, голова Центру «Ейдос» Віктор Таран у Facebook проаналізував результати виборів у Вінницькій області.

За його словами, “Українська Стратегія Гройсмана” отримала високий рівень підтримки на Вінниччині, оскільки іншим політичним партіям не вдалось так масово зайти в ради всіх рівнів і провести на посади “своїх” очільників громад. 

“На його думку, безпрецедентна перемога “Української Стратегії Гройсмана” на Вінниччині свідчить про професійну роботу місцевої команди, яка працювала на партію, та особистий авторитет лідера політсили – Володимира Гройсмана, як одного з найкращих Прем’єр-Міністрів за часи незалежності. “, – написав Віктор.

Експерт впевнений , що безпрецедентна перемога “Української Стратегії Гройсмана” на Вінниччині свідчить про професійну роботу місцевої команди, яка працювала на партію, та особистий авторитет лідера політсили – Володимира Гройсмана, на його думку, як одного з найкращих Прем’єр-Міністрів за часи незалежності. 

Теоретично це може статись вже цієї весни, на дострокових парламентських, які дуже швидко до нас наближаються. Однак для цього партія має працювати над розбудовою партійних осередків, нарощуванням структурних і організаційних м’язів та відтворення загальнонаціональних структур, які в неї були влітку 2019 року.

Ну і звісно, як на мене, така масова підтримка УСГ – явне свідчення бажання виборців Вінниччини знову бачити Гройсмана у великій політиці ”

Коментарі у Facebook