Вінницькі партії: “ЄС”,”ОПЗЖ”, дружба, жвачка

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінницькій облраді “Європейська солідарність” отримала всього 11 мандатів, тож попередня “слава” Вінниччини, як місце панування п’ятого президента України Петра Порошенка збавила обороти.

На першому засіданні Вінницької дві партії “ЄС” та “ОПЗЖ” утворили об’єднану опозицію та відмовлялись голосувати.

Спільні дії в роботі “Європейської солідарності” та ОПЗЖ помітили не тільки у Вінницькій ОДА, але й в інших облрадах.

Сьогодні всі обговорюють попередні підсумки вчорашнього голосування у другому турі виборів мерів. Але при цьому поза увагою ЗМІ розгортається найгостріша боротьба навколо вже обраних місцевих рад. У Запоріжжі ОПЗЖ блокує початок роботи обласної ради. Новообрані депутати від цієї політичної сили не реєструються. За неофіційною інформацією ОПЗЖ шляхом шантажу вимагає для себе посаду голови обласної ради. За дивним збігом обставин не реєструються не тільки депутати від ОПЗЖ, але й від «Європейської солідарності». Може, це просто збіг”, – пише 23 листопада у Фейсбук політолог Владимир Фесенко.

Також є інформація про Львівський осередок партії «Опозиційна платформа – За життя», яку очолює Віктор Медведчук, ще зовсім недавно відверто агітував за кандидата у мери від «ЄС» Олега Синютку на офіційній сторінці партії у Facebook. Щоправда представники ОПЗЖ у Львові запевнили, що не узгоджували таку ініціативу з центральним керівництвом партії.

Так партії “Європейська солідарність” і “Опозиційна платформа – За життя” провели переговори, результатом яких стала угода про підтримку кандидата в мери Рівного від “ЄС” Олександра Третяка.

Надзвичайно цікаві збіги у діях двох партій. Для чого налагоджена робота з проросійськими політиками, невідомо, можливо аби й надалі залишитися керувати всіма справами на місцях.

Коментарі у Facebook