Як вінницькі «Вовчиці» вирвали перемогу у білорусок

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

24 серпня жіноча команда з Вінниці змагалась за Перший відкритий Кубок Мінська з флаг-футболу серед жіночих і чоловічих команд.

Серед представниць прекрасної статі у фінальному поєдинку зійшлись «Ангели» (м. Мінськ) і «Вовчиці» (м. Вінниця). Для обох команд це був історичний матч. Для «Ангелів» – перша в Білорусі гра жіночих флаг-футбольних команд, а для «Вовчиць» – перша зустріч із білоруськими командами. Зрештою, за сумою балів обох поєдинків перемогли наші землячки. Команда показала дуже організовану якісну гру і по праву завоювала Кубок.


– Ми собі заздалегідь поставили мету – гідно увірватися в турнір і здобути перемогу. Все нам сподобалось, гарна організація. Ігри були спекотними (я як про погоду, так і про футбол), боротьба до останнього. «Ангели» грали жорстко, вони буквально кожен м’яч зубами виривали, це дуже круто, тому що у нас приблизно така ж манера гри. Перший матч пройшов добре і впевнено для нас. Другий вже на травмах і втомі, додайте, що ще ми грали без замін і не повним складом — все це дало про себе знати. Але зіграли «Ангели» дуже добре, вони величезні молодці, — розповіла тренер і квотербек вінницьких «Вовчиць» Катерина Тетерук. – До речі, більшість з нашої команди вперше відвідали столицю Білорусі. Мінськ нам до вподоби. Він просторий і «широкий». А взагалі без дівчаток з «Ангелів» ми б місто не побачили. Вони показали нам його, ми гарно провели час з ними поза іграми. Це було круте приємне знайомство. В наступному році приїдемо до Мінська для захисту титулу.

Нагадаємо, вінницькі спортсменки – 5-кратні чемпіонки України з флаг-футболу (2014–2019), а також срібні призерки кубку чемпіонату «Sentinels Open» (2018, м. Кишинів) – першого в історії Молдови турніру з флаг-футболу. Восени  у Вінниці починають свою роботу групи американського футболу серед дівчаток, куди набиратимуть їх із восьми років.

Віталіна Володимирова

Коментарі у Facebook