Японський буддист порівняв село Буша зі Швейцарією

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

До села Буша, що в Ямпільському районі на Вінниччині, на відпочинок в грудні приїжджав Джунсей Терасава – миротворець з Японії. Він був приємно здивований природою, порівнював її із Швейцарією та обіцяв навесні повернутися.

«Про наше село японський гість почув випадково, від українців. І коли приїхав, то здивувався, чому раніше тут не бував. Порівняв Бушу зі Швейцарією», – розповідає Вінниця.info художниця Світлана Телець, до якої завітав японець.

Іноземець пробув у Буші три дні.

«Йому дуже сподобався наш борщ. Він його здивував багатьма інгредієнтами. Каже, як в одному супі може бути так багато всього. Але смак йому став до вподоби», – каже Світлана.

Художниця провела гостю екскурсії по Буші, показала Гайдамацький Яр та скельний храм.

«Він сказав, що у селі дуже багата енергетика. Коли були на горі, то захоплювався ландшафтами. Багато фотографував. Особливо рослини, які ростуть між камінням», – пригадує Телець.

На своїй сторінці у соціальних мережах Джунсей Терасава написав, що стародавнє прикордонне село Буша – прекрасний Будда.

«Таке ж стародавнє, як час Хараппи та Піраміди. Потужне езотеричне село з героїчною спадщиною», – переконує Джунсей Терасава.

Коментарі у Facebook